31.10.2024, 19:30 bis 21:00 Uhr

KAFE LLAFE NE GJUHËN SHQIPE

Te flasim, degjojmë dhe argetohemi se bashku me kulturën dhe traditat tona shqiptare ! Te gjithë janë të mirëseardhur, në të gjitha nivelet e gjuhes shqipe , pa paralajmërim ! Ju mirëpret Zana Abdili

Veranstaltungsort: Kantonsbibliothek