26.10.2023, 19:30 bis 21:00 Uhr

Kafe llafe ne gjuhën shqipe

Te flasim, degjojmë dhe argetohemi se bashku me kulturën dhe traditat tona shqiptare !
Te gjithë janë të mirëseardhur, në të gjitha nivelet e gjuhes shqipe , pa paralajmërim !

Ju mirëpret Zana Abdili

Veranstaltungsort: Kantonsbibliothek Thurgau